De Drop Spa bij Meesters in de Tuin

Meesters in de Tuin is een jaarlijks evenement dat gericht is op de tuin- en landschapsbranche. Dit evenement bestaat uit een combinatie van een beursvloer met meer dan 60 exposanten en verassende sprekers.

 Drop Spa: Een Nieuwe Dimensie van Ontspanning
Gepubliceerd op:
10/10/2024

Dit jaar bij Meesters in de Tuin draait alles om Wellness in de tuin. Deze trend van luxe en ontspanning is helemaal hot. Naast onze populaire Plunge Pool, die we regelmatig samen met onze partner installeren in grote en kleine stadstuinen, is de Drop Spa zonder twijfel een van de meest revolutionaire en innovatieve wellness opties dit jaar.

Wat echt opvalt aan de Drop Spa is het strakke, moderne design. Alle techniek is netjes weggewerkt onder het bad, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. Dankzij de waterjets ervaar je een ultieme ontspanningen kun je makkelijk communiceren met je mede badgasten.

Te zien in onze showroom

Heeft u de Drop Spa gemist tijdens Meesters in de Tuin? Geen zorgen! We nodigen je graag uit in onze showroom in Waddinxveen. Hier kun je de Drop Spa in actie zien en de vele voordelen zelf ervaren. Onze experts staan klaar om alle functies en voordelen uit te leggen, en denken graag met je mee over de perfecte plek voor jouw Drop Spa. We kunnen de Drop Spa ook voor je installeren en integreren in je nieuwe tuinontwerp.

Kom langs en ontdek de rust en luxe die de Drop Spa te bieden heeft.